Åndevandrer


Michelle Paver ; oversatt av Stian Omland
Bok Bokmål 2006 · Fantastisk

Oppdaterer

om denne boka:

Et skrik gir gjenlyd i skogen. Han stivner. Det er ikke jamringen til verken en hunnrev eller en gaupe på leting etter en make. Det er et menneske. Eller noe som en gang har vært et menneske. Med en snikende følelse av gru ser Torak at lyset mellom trærne begynner å svinne.

Torak er ikke en gutt som alle andre. Han er gutten som kan snakke med ulver. Gutten som må utslette Sjel-eterne ... om det så koster ham livet. Men han har bare levd i 12 somre.

Redselen jager i Skogen. Det er som om luften er forgiftet. Ingen kjenner årsaken - og bare Torak kan finne botemiddelet. Letingen fører ham over Havet til Selklanens mystiske øyer. Der må Torak ta opp kampen med en usynlig trussel og avsløre et svik som forandrer livet hans for alltid.

Åndevandrer er en spennende bok om vennskap og svik, som river deg med seg ut i en hjemsøkt skog i vår fjerne fortid, og fortsetter reisen som begynte med Ulvebror.

Annen tittel
Medvirkende
Omland, Stian (Oversetter)
Utgitt
[Oslo] : Cappelen , cop. 2006
Omfang
312 s.
Passer for
Opplysninger
Opplagshistorikk: 2. oppl. 2007 . - Roman. Ulvebror er en serie hvor handlingen er lagt til steinalderen. Torak fortsetter sin ensomme vandring etter at han drepte den kjempemessige bjørnen. Han slo seg først ned sammen med stammen som jaget ham på flukt, men så blir det sykdom i leiren og Torak får i oppdrag å finne et botemiddel mot pesten som herjer. Han må oppsøke en annen stamme for å skaffe de rette midlene. Torak og følgesvennen hans, ulven Ulv, møtes igjen. Dette er en bok om ondskap, løgn, forrædere, men og om det spesielle vennskapet mellom Torak og Ulv. Historisk roman for mellom-/ungdomstrinnet. Overs.: Stian Omland.
Emner
Sjanger
Dewey
591 . - 599.773 . - 823 . - 930.14 . - 823[SU]
ISBN
82-02-23779-3(ib.) : Nkr 199.00 . - 978-82-02-23779-0

Bibliotek som har denne