Serveringslære


Katharina Sandberg Lund
Bok Bokmål 2002 · Lærebok
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Sæterøy, John Arne (Illustratør)
Evar, Einar ( Illustratør )
Utgitt
Oslo : Yrkeslitteratur , c2002
Omfang
122 s. : ill.
Utgave
Bokmål[utg.]
Opplysninger
Over tittelen: Hotell- og næringsmiddelfag. - for Lund, Katharina Sandberg;ill Evar, Einar;ill Sæterøy, John Arne. - Boken gir praktisk kunnskap og innføring i faget servering, og er beregnet på elever i videregående skole, praksiskandidater, kursdeltakere og andre som vil lære om servering. Med oppgaver, litteraturliste, aktuelle nettsider og register.. - VG2
Emner
Borddekking
Kundebehandling
Lærebøker
Servering
Vis mer...
Sjanger
Dewey
642
ISBN
82-584-0454-7(h) : Nkr 210.00. - 978-82-584-0454-2(h) : Nkr 210.00

Bibliotek som har denne