Serveringslære
Katharina Sandberg Lund
Bok Bokmål 2002 · Lærebok
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , c2002
|
Omfang | 122 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Opplysninger | Over tittelen: Hotell- og næringsmiddelfag. - for Lund, Katharina Sandberg;ill Evar, Einar;ill Sæterøy, John Arne. - Boken gir praktisk kunnskap og innføring i faget servering, og er beregnet på elever i videregående skole, praksiskandidater, kursdeltakere og andre som vil lære om servering. Med oppgaver, litteraturliste, aktuelle nettsider og register.. - VG2
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-584-0454-7(h) : Nkr 210.00. - 978-82-584-0454-2(h) : Nkr 210.00
|