Kjemi på kjøkkenet : om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier


Anu Hopia Anu Hopia og Erik Fooladi
Bok Bokmål 1991
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt
Oslo , 1991
Omfang
207 sider
Utgave
2. opplag [i.e heftet utgave]
Passer for
Opplysninger
for Taylor, Barbara. - En faktabok for barn, i en serie bøker med praktiske forsøk og ting som er moro å lage. Ved hjelp av vanlige husholdningsartikler og litt hjelp, kan den lille forsker eksperimentere og finne ut litt om de naturkreftene som ligger bak forsøkene. Denne boken tar for seg hvorfor ting flyter, ting som flyter og ting som synker, båtformer, lasting, mast og seil, hvordan lage en undervannsbåt, triks med salt, væsker som flyter, marmorering, svømming og dykking.
Emner
Dewey
530.072 . - 532
ISBN
82-516-1376-0(h) : 35.00. - 978-82-516-1376-7(h) : 35.00

Bibliotek som har denne