Sagaen om Valhall. [2]. Idun


Johanne Hildebrandt
Bok Bokmål 2006 · Fantasy

Oppdaterer

om denne boka:

Svartsotten herjer over Vanaheim. Tor er maktesløs når æsene begynner å dø. Den eneste som kan bryte forbannelsen, er Frøya, prestinnen han en gang elsket. Sammen kan de redde sine folk fra undergangen.

Men den hovmodige og stolte Frøya nekter. Bare Idun, datteren hun har fått med Tor, kan få henne til å bruke sine trolldomskrefter i kampen mot den blodtørstige gotlandskongen Gorm og den onde heksen Hyndla.

I Idun, den frittstående andre boken i bronsealdertrilogien Sagaen om Valhall, møter du menneskene som senere ble våre norrøne guder og gudinner. Følg med 2700 år tilbake i tid til en verden av mektige dronninger, voldsomme strider, magi og urgamle ritualer.

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Velsand, Torstein (oversetter)
Utgitt
Oslo : Bazar , c2006
Omfang
391 s.
Passer for
Opplysninger
Originaltittel: Idun . - "Idun" er andre bind i trilogien "Sagaen om Valhall" som henter handlingen fra norrøn tid, basert på motsetningene mellom de to norrøne gudeslektene vanene og åsene. Svartsotten herjer, og Tor er maktesløs når æsene begynner å dø. Frøya er den eneste som kan bryte forbannelsen. Han seiler til Alvheim for å danne en allianse mellom vaner og æser, men Frøya nekter. Bare Idun, datteren de har sammen, kan presse henne til å delta i kampen.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
82-8087-143-8(ib.) : Nkr Kr 299.00 . - 978-82-8087-143-5

Bibliotek som har denne