Kok & stek : teknikker : confitering, fritering, grilling, blansjering, posjering, sous vide, m.fl. + 198 oppskrifter
foto: Paul Paiewonsky
Bok Bokmål 2016 · Kokebok
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Paiewonsky, Paul (fotog.)
|
Utgitt | Oslo : Gursli Berg forl. , 2016
|
Omfang | 288 s. : ill.
|
Opplysninger | Over tittelen: Lær deg alle de beste teknikkenke. - «Kok & stek» viser hvordan du får et perfekt resultat når du varmebehandler grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt. Det er mange måter å koke og steke på, og her får vi presentert de viktigste prosessene for et vellykket resultat: Koking, posjering, blansjering, confitering, sous vide, pannesteking, braisering, ovnsteking, grilling og fritering. Hva skal til for at fisken får en gyllen brunfarge, samtidig som den er mør og saftig? Hvordan tilberede biffen uten at den blir uttørket og smakløs? Hva gjør du når du vil steke lammesteken eller oksekjøttet i ovnen i mange timer? Hvordan beholde grønnsakene friske og fargerike, selv etter en omgang i gryten? I tillegg til teknikker og forklaringer på grunnleggende framgangsmåter, inneholder boka oppskrifter på retter av alle slag. Her er det enkle framgangsmåter som gjør at du selv blir stjernen på kjøkkenet. Så enkelt, og så smakfullt. «Kok & Stek» er i grunnen en komplett kokebok. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest. Kok & Stek er kokeboka du selv ønsker deg, og drømmegaven til alle som er glad i å lage god mat! Den forrige boken, «Saus og kraft», ble en stor suksess. Det er blitt et standardverk for både profesjonelle og amatører. Boken får et velfortjent og solid terningkast 5. - Svein Lindin, vinofil.no
|
Emner | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-93311-25-6
|