Grønn gourmet : oppskrifter for et mer økologisk kjøkken


Bente Westergaard
Bok Bokmål 2001 · Kokebøker

Forlaget skriver om denne boka:
Du trenger ikke være helsefrik for å nyte økologisk dyrket mat - du trenger bare å elske smaksopplevelser.
Noen liker ren vegetarmat, andre foretrekker kjøtt og fisk. GRØNN GOURMET forsøker å bevisstgjøre oss på hva vi liker, og inviterer oss til å være mer kreative med våre hverdagskjøkken.
Ved å lære noen grunnleggende grep, kan alle slippe seg løs. Krydder- og fargekombinasjoner, oppbygging av enkle og avanserte menyer, små og store knep for å gi smaksløkene et ekstra kick - alt dette deler Bente Westergaard raust med oss. Hele tiden tar hun utgangspunkt i de økologiske råvarene, hvilke som er best, og hvordan de bør tilberedes for å gi mest mulig smak.

Detaljer

Bibliotek som har denne