Fuldstændig norsk kogebog til brug såvel i større som mindre husholdninger
av Karen Dorothea Bang ; forord og mathistoriske kommentarer ved Henry Notaker ; praktiske råd og etterord ved Hroar Dege
Bok Bokmål 1991 · Kokebøker
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Arendal : Kilden , 1991
|
Omfang | 135 s. : ill.
|
Opplysninger | 1. utg. Arendal, 1835. - Bibliografi: s. 135. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Bang, Karen Dorothea , 1756-
Historie Kokebøker Kulturhistorie - Mat Vis mer... Kulturhistorie
Matlaging - Norge Matlagning - Norge Norge Norge(historie) Norge(historie, samfunn, kultur) Oppskrifter taler - norge - historie Matlaging mattradisjoner matlaging kokebøker norge kulturhistorie matkultur |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-7627-001-8(ib.)
|