Love Hina : 4


Ken Akamatsu ; [oversettelse: Hong Pham]
Bok Bokmål 2006 · Manga

Oppdaterer

om denne boka:

Naru er tilbake fra sin Kyotoekskursjon, sammen med Keitaro og de andre beboerne ved pensjonat Hinata. Hun er fremdeles skuffet over sine prestasjoner ved opptaksprøven, men det blir ikke tid til å sture for snart er alle i gang med forberedelsene til Sakura kirsebærtrærnes blomsterfest.

Keitaro, på den annen side, har andre problemer å slåss med: en løpsk skilpadde, manglende evne til å finne jobb og oppdagelsen av et høyst foruroligende bilde&

Originaltittel
Medvirkende
Pham, Hong (oversetter)
Utgitt
[Oslo] : Schibsted , 2006
Omfang
177 s. : ill.
Passer for
Opplysninger
Paginering i motsatt retning . - Hovedpersonen i Love Hina er den 19 år gamle Keitaro. Han har aldri lyktes med noe. Han har ingen kjæreste, ingen jobb. Skolelys har han aldri vært, og ikke har han kommet inn på universitetet heller. Keitaro har en barndomskjæreste som han har lovet å møte igjen på det prestisjetunge universitetet Todai i Tokyo. Men alt går ikke helt etter planen. Først må han klare opptaksprøven til universitetet. Dessuten har bestemor dratt på en jorden rundt reise, og Keitaro har fått i oppdrag å passe jentepensjonatet hun driver mens hun er borte. De fleste gutter ville misunt Keitaro som får bo sammen med fem søte jenter, men hvis han ikke passer på kan jobben ende med at de tar livet av ham. Love Hina er en serie som blander romantikk, humor, slapstick og drama i en lett miks. Tegneserie for ungdomstrinnet.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
82-509-5673-7(h.) : Nkr 49.50 . - 978-82-509-5673-5

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Love Hina nr. 4 : 4
Ken Akamatsu ; [oversettelse: Hong Pham]

Bok · Bokmål · 2006