Kokebok for alle : fra boller til burritos


Anne Gaarder Amland ... [et al.] ; [foto: Bengt Wilson ... [et al.]
Bok Bokmål 2007 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Amland, Anne Gaarder (forfatter)
Aarum, Anniken Owren (forfatter)
Kongsten, Liv Gregersen (forfatter)
Osa, Harald (forfatter)
Utgitt
Oslo : Sosial-og helsedirektoratet : [Gyldendal] , 2007
Omfang
192 s. : ill.
Utgave
2. utg.
Passer for
Opplysninger
1. utg. Oslo : Universitetsforl. : Statens ernæringsråd, 1998 med tittel: Fra boller til burritos. - Fra 3. oppl. utgitt av Helsedirektoratet, Nytt oppl. 2012 med nytt ISBN. - Opplagshistorikk: 3. oppl. 2008; 7. oppl. 2011; Nytt oppl. 2012. - Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Disse oppskriftene er en del av vår kulturarv som det er viktig å ta vare på. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
82-05-37778-2(ib) : 99.00. - 978-82-05-37778-3(ib) : 99.00

Andre utgaver/formater

Kokebok for alle : fra boller til burritos
Anne Gaarder Amland

Punktskrift · Bokmål · 2015

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Kokebok for alle : fra boller til burritos
Anne Gaarder Amland

Daisy lydbok · Bokmål · 2015

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Kokebok for alle : fra boller til burritos
Anne Gaarder Amland ... [et al.] ; Staten...

Bok · Bokmål · 1998

Bibliotek som har denne