Hvor er Willy nå?


Martin Handford ; [oversatt av Lotte Holmboe]
Bok Bokmål 2017 · Aktivitetsbøker

Oppdaterer

Willy og de fire vennene hans har gått seg bort i hver av scenen i denne boka. Se om du finner dem. Klarer du å finne tingene de har mistet også? Det er bare å sette igang. Mens du leter, trener du opp observasjonsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen. Lykke til.

Hvor er Willy?-serien er en unik samling aktivitetsbøker i farger der sidene er fulle av tegninger av knøttsmå karakterer som gjør alle slags rare ting. Målet for leseren er å finne Willy, en artig fyr i hvit- og rød-stripete genser, på alle bildene. Og blir det for lett, kan leseren forsøke å finne de fire vennene hans, eller ting de har mistet. Aktiviteten kan sammenlignes med å sette sammen et puslespill på 5000 biter. Men å lete etter Willy er mye morsommere. Både barn og voksne vil ha glede og utbytte av å fordype seg i tegningene.

Digital utgave: Bokomtale
Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2017
Omfang
[27] s. : kol. ill.
Utgave
1. utg., 2. oppl.
Passer for
Opplysninger
1. norske utg. Oslo : Mortensen, 1988 . - Originaltittel: Where's Wally now? . - for Handford, Martin . - Willy og de fire vennene hans har gått seg bort i hver av scenen i denne boka. Se om du finner dem. Klarer du å finne tingene de har mistet også? Det er bare å sette igang. Mens du leter, trener du opp observasjonsevnen, hukommelsen og konsentrasjonen. Lykke til. Hvor er Willy?-serien er en unik samling aktivitetsbøker i farger der sidene er fulle av tegninger av knøttsmå karakterer som gjør alle slags rare ting. Målet for leseren er å finne Willy, en artig fyr i hvit- og rød-stripete genser, på alle bildene. Og blir det for lett, kan leseren forsøke å finne de fire vennene hans, eller ting de har mistet. Aktiviteten kan sammenlignes med å sette sammen et puslespill på 5000 biter. Men å lete etter Willy er mye morsommere. Både barn og voksne vil ha glede og utbytte av å fordype seg i tegningene. . - Elektronisk reproduksjon
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
741.5 . - b . - 793.7 . - 793.73 . - 793.7[U]
ISBN
82-458-0226-3(ib) : 168.00 . - 978-82-458-0226-9(ib) : 168.00

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Hvor er Willy? : nå?
Martin Handford ; [oversettelse: Aslaug M...

Bok · Bokmål · 2010
Digital utgave: Søke-URL
Hvor er Willy nå?
Martin Handford

Bok · Bokmål · 1997
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Hvor er Willy nå?
Martin Handford ; oversettelse: Aslaug Me...

Bok · Bokmål · 1998