Kort og godt om fisk og skalldyr fra sjøen til bordet
Opplysningsutvalget for fisk
Bok Norsk 1987
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Moe, Merete (medforf.)
|
Utgitt | Oslo : Opplysningsutvalget , cop. 1987
|
Omfang | 64 s. : ill.
|
Passer for | |
Opplysninger | Har flerspråklig navneliste.. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Fiskeprodukter
Fiskeriprodukter Arter Ernæring Vis mer... Ernæringslære
Ferskvannsfisker Fiskeretter Krepsdyr Matlaging Matlaging - Fiskeretter Matlaging - Skalldyrretter Matvarer Saltvannsfisker Sjømat Skalldyr Skalldyrretter Skalldyrretter(matlaging) Sportsfiske Varekunnskap Matvarer(husstell) - Konservering Fisk Fiskar Fiske Fisker Skalldyr(matvarer) fisk skalldyr matvarer mattilbereding fiskeretter skalldyrretter ernæringslære fiskeindustri fiskeforedling matfisk |
Dewey | |
ISBN | 82-90306-17-2(h.)
|