Le Cordon bleu trinn-for trinn grønnsaker : mer enn 200 herlige retter
redigert av Susan Westmoreland ; med hjelp av Susan Deborah Goldsmith og Elizabeth Brainerd Burge ; oversatt [og faglig gjennomgang] av Bente-Lill og Terje Øygard
Bok Bokmål 2001 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Originaltittel | |
Medvirkende | Burge, Elizabeth Brainerd, (medarbeider)
Goldsmith, Susan Deborah, (medarbeider) Westmoreland, Susan, (redaktør) Øygard, Bente-Lill, (medarbeider) Øygard, Terje, (medarbeider) |
Utgitt | [Oslo] : Stenersens forl. , 2001
|
Omfang | 128 s. : ill.
|
Opplysninger | På omslaget: Le Cordon bleu
|
Emner | |
Sjanger | Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker . - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Dewey | |
ISBN | 8272013207 : Nkr 298.00
|