Norsk ukeblads store bok om safting og sylting : hermetisering, frysing, tørking og salting
[oversatt og bearbeidet av Åse Dotterud ; tekst og oppskrifter: Marianne [i.e. Mariann] Erlandsson og Brita Olsson samt ICA-kurirens og ICA prøvekjøkkens matarkiv ; billedarrangement: Marianne [i.e. Mariann] Erlandsson]
Bok Bokmål 1987 Mariann Erlandsson
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | [Oslo] : Mortensen , 1987
|
Omfang | 188 s. : ill.
|
Opplysninger | Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Bær
Bær(hjemmekonservering) Dypfrysing Frukt(hjemmekonservering) Vis mer... Grønnsaker
Grønnsaker(hjemmekonservering) Hermetisering Hjemmekonservering Konservering Matvarer(husstell) - Konservering Saft Safting Salting Sylting Tørking Tørking(heimekonservering) Konservering (Mat) Matkonservering : (NO-TrBIB)HUME21039 Frysing Oppskrifter Matlaging - Safting Matvarer - Konservering Bær(matlaging) Grønnsaker(matlaging) Frukt |
Dewey | |
ISBN | 8252709443 : Nkr 86.00
|