En liten bok om kjærlighet


Ulf Stark ; [illustrert av] Ida Björs ; [oversetter: Kjersti Scheen, omslagsdesign: Terese Moe Leiner]
Bok Bokmål 2018 · Historisk

Oppdaterer

Mamma og pappa døpte meg Fred, men det hjalp ikke. Det ble krig likevel.

Og pappa måtte dra av gårde for å vokte en grense langt oppe i nord. Mamma strikket vanter og strømper så han ikke skulle fryse, for det var den kaldeste vinteren på evigheter.

Den 2. verdenskrig holder på å ta slutt. Fred lengter etter at pappa skal komme hjem, og så er han forelsket i Else. Hun har krusete hår, og så prater hun i nesen. Hun er kanskje ikke så pen som de andre jentene i klassen, men hun er sterk. Når Fred er sammen med Elsa blir han helt varm i magen.

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Björs, Ida (illustratør)
Scheen, Kjersti (oversetter)
Utgitt
Oslo : Kagge , cop. 2018
Omfang
123 s. : ill. (noen kol.)
Passer for
Opplysninger
Kulturfond . - Originaltittel: En liten bok om kärlek . - Humor og vemod som bare Ulf Stark kan det. Mamma og pappa døpte meg Fred, men det hjalp ikke. Det ble krig likevel. Og pappa måtte dra av gårde for å vokte en grense langt oppe i nord. Mamma strikket vanter og strømper så han ikke skulle fryse, for det var den kaldeste vinteren på evigheter. Den 2. verdenskrig holder på å ta slutt. Fred lengter etter at pappa skal komme hjem, og så er han forelsket i Elsa. Hun har krusete hår, og så prater hun i nesen. Hun er kanskje ikke så pen som de andre jentene i klassen, men hun er sterk. Når Fred er sammen med Elsa blir han helt varm i magen. En liten bok om kjærlighet er en perle av en bok - en varm og rørende og historie om kjærlighet og savn og mot, med samme (jule)klassikerpotensial som Tage Danielssons "Karl Bertil Jonssons julafton". Rett og slett fantastiske Ulf Stark på sitt aller beste.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
9788248922124(ib.) : Nkr 279.00

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

En liten bok om kjærlighet
Ulf Stark ; oversetter: Kjersti Scheen

Punktskrift · Bokmål · 2018

Tilhører NLB
Vis hos NLB