Magisk jul : adventskalender


skrevet og illustrert av Bjørg Thorallsdottir ; illustrasjonene til Bjørgs juleeventyr: Cade Roster
Bok Bokmål 2017 Björg Thorhallsdottir,· Adventskalender

Oppdaterer

Björg Thorhallsdottir har laget en alternativ julekalender der hele familien kan samles både om aktiviteter og samtaler. I tillegg inneholder boken originale, vakre bilder og et nyskrevet juleeventyr. Boken gir deg en enkel, uhøytidelig og morsom adventstid som skaper varige tradisjoner og fine juleminner.

«Magien finnes der hele tiden. Som små frø. Jeg vil at denne boken skal vanne dem slik at det vokser opp en kjærlighetsfull, lun og morsom stemning i huset. Fylt av julelukter og nisser. Jeg håper at denne boken – i alt julerushet – skaper stunder av glede og julemagi.» God jul!

Medvirkende
Björg Thorhallsdottir (illustratør)
Utgitt
Oslo : Pitch forl. , 2017
Omfang
124 s. : kol. ill.
Passer for
Opplysninger
På omslaget: Aktiviteter, eventyr, samtaler . - Bjørg Thorhallsdottir har laget en alternativ julekalender der hele familien kan samles både om aktiviteter og samtaler. I tillegg inneholder boken originale, vakre bilder og et nyskrevet juleeventyr. Boken gir deg en enkel, uhøytidelig og morsom adventstid som skaper varige tradisjoner og fine juleminner. «Magien finnes der hele tiden. Som små frø. Jeg vil at denne boken skal vanne dem slik at det vokser opp en kjærlighetsfull, lun og morsom stemning i huset. Fylt av julelukter og nisser. Jeg håper at denne boken - i alt julerushet - skaper stunder av glede og julemagi.» God jul! . - Passer for 6-9 og 9-12 år
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-93551-12-6
Hylleplass
b Bjø

Bibliotek som har denne