Mat frå gard og grend : om mat og matkultur i Lesja og Gudbrandsdalen gjennom 100år
Lesja bondekvinnelag ; red.: Bjørg Nordset ; [foto: [hovedsakelig] Bjarne Fossøy]
Bok Nynorsk 1995 · Kokebøker (Form)
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Nordset, Bjørg, (redaktør)
|
---|---|
Utgitt | [Lesja] : Snøhetta forl. : Bondekvinnelaget , [1995]
|
Omfang | 176 s. : ill.
|
Opplysninger | Opplagshistorikk: 2. oppl. 1995; 3. oppl. 2001. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Kokebøker
Kulturhistorie Mat frå skog og fjell Mat-Norsk Vis mer... Matlaging - Gudbrandsdalen
Matlaging-Norge Matlagingstradisjonar Matlagning - Norge Matskikker - Norge Mattradisjonar Oppland Spise- og drikkeskikker Foods Gudbrandsdalen History Lesja Merkedager Preservation Religiøse fester mattradisjoner Matkultur Oppland fylke Tradisjoner mat Matlaging - Lesja Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) Merkedager((NO-TrBIB)HUME04848) Religiøse fester((NO-TrBIB)HUME08615) matlaging norge gudbrandsdalen kokebøker lesja tradisjonsmat mattradisjoner tradisjoner oppskrifter tresking korn baking flatbrød lefser takkebakst julebakst brød stomp slakting innmat blodmat julemat melkemat setermat ysting kinning graut grøt desserter vilt fisk sending gravøl begravelser barsel bryllup høytider |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | 641.59 . - 392.37 . - 394.1 . - 641.5 . - 641.568(481.15) . - 641.59481 . - 641.59482 . - 948.25 . - 641.594825 . - 641.5948251
|
ISBN | 8291375054
|