Her gis det forslag til gode hverdagsretter. Oppskriftene har utgangspunkt i norske matvarer og norske tradisjoner, og det er forsøkt å finne frem til enkle og greie retter som kan lages av råvarer vi alle kan få tak i.
Hverdagsmat 2 : oppskrifter
Statens ernæringsråd ; [redaksjon: Leif Chr. Dannevig ; fotografier: Bengt Wilson]
Bok Norsk 1983 · Videregående skole
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Dannevig, Leif Chr., (redaktør)
|
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Statens informasjonstjeneste : NKS-forl. , 1983
|
Omfang | 103 s. : ill.
|
Utgave | [Bokmål-utg.]
|
Passer for | |
Opplysninger | Opplagshistorikk: 3. oppl. 1988; 4. oppl. 1991. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Ernæring
Ernæring(kosthold) Gastronomi Helsekost Vis mer... Hverdagsmat
Kokebøker Kokekunst Kokekunst* Kosthold Matretter Middagsretter Norskavdeling Oppskrifter Småretter Matoppskrifter Matvaner Matlaging Helsekost(matlaging) matlaging kosthold ernæringslære matvarer ernæring |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8250802454 : Nkr 34.00
|