Hverdagsmat 2 : oppskrifter


Statens ernæringsråd ; [redaksjon: Leif Chr. Dannevig ; fotografier: Bengt Wilson]
Bok Norsk 1983 · Videregående skole
Her gis det forslag til gode hverdagsretter. Oppskriftene har utgangspunkt i norske matvarer og norske tradisjoner, og det er forsøkt å finne frem til enkle og greie retter som kan lages av råvarer vi alle kan få tak i.

Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Dannevig, Leif Chr., (redaktør)
Utgitt
[Oslo] : Statens informasjonstjeneste : NKS-forl. , 1983
Omfang
103 s. : ill.
Utgave
[Bokmål-utg.]
Passer for
Opplysninger
Opplagshistorikk: 3. oppl. 1988; 4. oppl. 1991. - Elektronisk reproduksjon
Emner
Sjanger
Dewey
Kost . - 613.2 . - 641.563 . - 641.5 . - 641.5 S
ISBN
8250802454 : Nkr 34.00

Bibliotek som har denne