Middelhavet : en kulinarisk reise : klassiske retter fra middelhavslandene
Joyce Goldstein · oppskrifter og matstoff: Joyce Goldstein ; kultursidene: Ayla Algar ; til norsk ved Kjersti Langballe og Eva Valebrokk
Bok Bokmål 1997 · Faglitteratur
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Grøndahl Dreyer , cop. 1997
|
Omfang | 256 s. : ill.
|
Opplysninger | Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Middelhavsområdet
Asia Brød og annet lekkert bakverk fra Middelhavslandene Desserter, marmelader og drikker fra Middelhavslandene Vis mer... Fisk og skalldyr
Grønnsaker, pasta og korn Kokebøker Kulturhistorie 800-1050 Mat Mat fra Hellas og Balkanlandene Mat fra Italia Mat fra Midtøsten Mat fra Nord-Afrika Mat fra Spania Mat fra Tyrkia Matlaging - Middelhavslandene Matlaging-Historie Matlagning - Middelhavet Middelhavet Middelhavslandene Nasjonalretter Oppskrifter Supper Afrika Balkan Frankrike Hellas Italia Jugoslavia Kulturhistorie Matkultur Midt-Østen Nord-Afrika Spania Tyrkia kokebøker mat middelhavet |
Sjanger | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 8250424050 : Nkr 475.00
|