Kokkehåndboka : en matlagings- og råstofflære
[Svein Faugstad m. fl.]
Bok Bokmål 2001 · Lærebok
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Faugstad, Svein (medarbeider)
|
---|---|
Utgitt | Nesbru : Vett & Viten , 2001
|
Omfang | 350 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Emner | Ernæring
Fisker Kokebok Selskapsretter Vis mer... Hygiene
Matvarer - Konservering Spise- og drikkeskikker Vegetarkost Matlaging - Lærebøker Matvarer og matlaging - Lærebøker matvarer matlaging råvarer råstofflære konservering kulturelle religiøse spiseskikker matregler kostrestriksjoner vegetarkost spesialkost informasjonsteknologi it internkontroll ik-mat kjøkkenhygiene kokkfaget matrestriksjoner lærebøker videregående skole |
Sjanger | Lærebok . - Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker . - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Dewey | q 641.3 Kok . - 641.3
|
ISBN | 8241203535
|