
Økonomien i økologisk jordbruk
Heidi Knutsen
Bok · Bokmål · 2016
Medvirkende | |
---|---|
Omfang | 1 online (nettilkoblet) ressurs (79 sider) : illustrasjoner
|
Opplysninger | I denne rapporten har vi tatt for oss lønnsomheten i økologisk dyrkning innen ulike norskeproduksjoner. En generell vurdering for alle produksjonene er at det er en økende etterspørseletter økologiske produkter i markedet. Dette er en viktig forutsetning for motivasjon ogøkonomisk resultat.Ulike ledd i verdikjeden for mat er tett knytt sammen og må vurderes i sammenheng. For å utvikleøkologiske produksjoner, må det være interesse for dette lenger opp i verdikjeden og ikke minstblant forbrukerne. Innretning på tilskuddssystemet og tilskuddssatser sender også klare signalerom hvor mye økologiske produkter prioriteres av myndigheter.
|
Emner | report
|
ISBN | 9788217017264
|