Love Hina. B.7


Ken Akamatsu ; [oversettelse: Hong Pham]
Bok Bokmål 2006 · Drama

Oppdaterer

om denne boka:

Keitaro har aldri hatt stort hell med jenter, men nå er han plutselig midt i et uvant dilemma. Han må velge mellom to søte jenter, og det er nesten for mye å forlange. Helt problemfritt er det selvfølgelig heller ikke.

Samtidig nærmer det seg nye opptaks-prøver til Todai. Keitaro og Naru må ta et nytt oppgjør med seg selv, tør de satse nye krefter på å ta den fryktede prøven enda en gang&?

Medvirkende
Pham, Hong (oversetter)
Utgitt
[Oslo] : Schibsted , 2006
Omfang
179 s. : ill.
Passer for
Opplysninger
Motsatt leseretning . - Hovedpersonen i Love Hina er den 19 år gamle Keitaro. Han har aldri lyktes med noe. Han har ingen kjæreste, ingen jobb. Skolelys har han aldri vært, og ikke har han kommet inn på universitetet heller. Keitaro har en barndomskjæreste som han har lovet å møte igjen på det prestisjetunge universitetet Todai i Tokyo. Men alt går ikke helt etter planen. Først må han klare opptaksprøven til universitetet. Dessuten har bestemor dratt på en jorden rundt reise, og Keitaro har fått i oppdrag å passe jentepensjonatet hun driver mens hun er borte. De fleste gutter ville misunt Keitaro som får bo sammen med fem søte jenter, men hvis han ikke passer på kan jobben ende med at de tar livet av ham. Love Hina er en serie som blander romantikk, humor, slapstick og drama i en lett miks. Tegneserie for ungdomstrinnet.
Emner
Sjanger
ISBN
82-509-5676-1(h.) . - 978-82-509-5676-6

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Love Hina : 7
Ken Akamatsu ; [oversettelse: Hong Pham]

Bok · Bokmål · 2006