| Annen tittel
| |
|---|
| Originaltittel
| |
|---|
| Medvirkende
| |
|---|
| |
|---|
| Omfang
| 199, 213 sider, 40 unummererte sider med plansjer : illustrasjoner (hovedsakelig i farger)
|
|---|
| Passer for
| |
|---|
| Opplysninger
| Denne boken er utarbeidet i forbindelse med utstillingen «Ny nordisk. Mat, estetikk og sted» på Nasjonalmuseet, som utforsker samspillet mellom utviklingen av det nye nordiske kjøkkenet og trender i andre former for samtidskultur. Arkitektur, samtidskunst, design og kunsthåndverk veves sammen for å gi en bredere forståelse av bevegelsens estetiske kjennetegn. Hvordan har materialer, mennesker og landskap i samspill skapt en særegen nordisk kulinarisk identitet?
|
|---|
| Emner
| |
|---|
| Dewey
| |
|---|
| ISBN
| 978-8-28154-165-8 : Nkr 349.00
|
|---|
| Hylleplass
| |
|---|