Kjøtt og fisk på en, to tre


Jamie Oliver; oversettelse ved Eva Storsveen og Kyrre Haugen Bakke ; konsulent for den norske utgaven: Ingrid Espelid Hovig
Punktskrift Bokmål 2011

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Annen tittel
Medvirkende
Bakke, Kyrre Haugen (oversetter)
Hovig, Ingrid Espelid (medarbeider)
Storsveen, Eva (oversetter)
Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2011
Omfang
1 hefte (76 s.)
Opplysninger
5. kapittel: KjøttKjøtt og fisk på en, to, tre. - Orginaltittel: Jamie's Ministry of Food. - Punktskrift. - produksjon. - NLB. - Du er kanskje overbevist om at du aldri kommer til å lære deg å lage mat? Prøv disse oppskriftene - så greier du helt sikkert å lage en lekker matbit før 24 timer har gått. Å lage god mat fra bunnen av er en basisferdighet som kan redusere matbudsjettet ditt, gi deg mange gleder og sette deg, familien og vennene dine på sporet av en sunnere livsstil.
Emner
Dewey
ISBN
978-82-16-08709-1

Andre utgaver/formater

Kjøtt og fisk på en, to, tre
Jamie Oliver; oversatt av Eva Storsveen o...

Daisy lydbok · Bokmål · 2010

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Bibliotek som har denne