Food on Svalbard
Bok · Flerspråklig · 2024 · Essay
Flere språk: Engelsk, Bokmål
| Medvirkende | |
|---|---|
| Omfang | [49] sider : illustrasjoner
|
| Opplysninger | Recipes for disaster = Oppskrifter på katastrofe / Nikhil Vettukattil ; Mushrooms in the ice desert: A mycological culinary journey to Svalbard = Sopper i isødet: En mykologisk-kulinarisk reise til Svalbard / Reidun Braathen and/og Even W. Hanssen ; The seecret to getting fat: A glimpse into the foraging habits of Svalbard reindeer = Hemmeligheten bak det å bli feit: Et innblikk i svalbardreinens spisevaner / Samantha P. H. Dwinnell ; Why are we eating space food on earth?: A performance of fermentation and fieldwork = Hvorfor vi spiser astronautmat på jorda?: En utøvelse av feltarbeid og fermentering / Maggie Coblentz
|
| Emner | |
| Sjanger | |
| Geografisk emneord | |
| Dewey |