Forlaget skriver om denne boka:
Har du fryseren full av elgkjøtt, men savner ideer og oppskrifter til det virkelige gode elgmåltidet? Da kan du trenge denne boken. Her finns en rekke tradisjonelle og eksotiske retter av elgkjøtt. Roastbiff av elg, Smaksrik elggryte med sopp og normannaost, Elgburgere fra grillen, Yakiniku av entrecôte fra elg og Elgcurry med naanbrød er bare noen eksempler.
Skal du ha gjester til middag, vil du finne menyforslag med oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter som står til hverandre. Til gode elgretter er det også viktig å finne det beste drikke, og det hjelper Aftenpostens vinekspert Geir Salvesen deg med.
Har du fryseren full av elgkjøtt, men savner ideer og oppskrifter til det virkelige gode elgmåltidet? Da kan du trenge denne boken. Her finns en rekke tradisjonelle og eksotiske retter av elgkjøtt. Roastbiff av elg, Smaksrik elggryte med sopp og normannaost, Elgburgere fra grillen, Yakiniku av entrecôte fra elg og Elgcurry med naanbrød er bare noen eksempler.
Skal du ha gjester til middag, vil du finne menyforslag med oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter som står til hverandre. Til gode elgretter er det også viktig å finne det beste drikke, og det hjelper Aftenpostens vinekspert Geir Salvesen deg med.