
Kostvejledning : teorier, metoder og perspektiver
Lenette Nielsen (red.)
Bok · Dansk · 2016
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | København : Munksgaard , 2016
|
Omfang | 300 s. : ill.
|
Emner | Dietary Services
Nutrition Assessment Nutrition Therapy ernæring kostveiledning nutrition teori kostholdsveiledning dietetikertjenester kosthold veiledning kostanamnese helsefremmende arbeid veilednign nutrition care process ncp Kostanamnese kostveiledningsteorier etnisitet minoriteter interkulturelle sosial ulikhet familier konstruvistisk sosiodynamisk veiledning motivasjon motivasjonsamtale kognitiv kostveiledning du bestemmer metoden tverrprofesjonelt samarbeid interprofesjonelt samarbeid mindless eating |
Dewey | |
ISBN | 978-87-628-1374-8
|
- Høyskolen Kristiania: Biblioteket Kvadraturen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Øya har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet, Helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: Bibliotek for medisin og realfag Medisinsk bibliotek på Ullevål sykehus har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for medisinsk har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Vestfold har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)