Fisk og vin


Trond Moi
Bok Bokmål 2006 · Kokebøker
Medvirkende
Bølgen, Toralf (forf.)
Hånes, Øivind (medforf.)
Widén, Mats (illustratør)
Utgitt
Oslo : Gyldendal , 2006
Omfang
384 s. : ill.
Opplysninger
Dette er sjømatens ABC, fra abbor til ål. En perfekt gavebok! .«Finnes det en mer takknemlig oppgave enn å lage en kokebok om fisk og skall.dyr? Det må i så fall være å skulle velge ut de vinene som passer best til disse fantastiske råvarene. For smaken av fersk fisk og skalldyr er et sant eventyr.» Fisk & Vin inneholder 200 oppskrifter på tradisjonelle retter så vel som eksotiske. Etter en generell innføring om fisk, skalldyr og vin, og en gjennomgang av de tre «store» hvitvinsdruene, får du vinforslag til hver rett. Du får råd om hvilke viner som passer sammen med akkurat de råvarene og det tilbehøret du har valgt.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
82-05-36196-7 (ib.). - 978-82-05-36196-6 (ib.)

Bibliotek som har denne