
Noma : tid og sted i nordisk kokekunst
René Redzepi
Bok · Bokmål · 2011
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Versal , 2011
|
Omfang | 353 s., 1 fold. ark : ill.
|
Opplysninger | Smusstittel: Nordisk mat. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | kokebøker matlaging gourmetmat norden skandinavia island norge sverige finland færøyene danmark oppskrifter restauranter molekylær gastronomi
|
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788281881075 : Nkr 499.00
|
- Bjørnafjorden bibliotek : Eikelandsosen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Bjørnafjorden bibliotek: Hovudbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Kvitsøy folkebibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nord universitet: Universitetsbiblioteket i Steinkjer har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Gunnerusbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Sølvberget bibliotek og kulturhus har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for humaniora har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)