Dietary phenolic acids in barley and oat : biological activity and effect of commercial processing and bacterial fermentation on the bioavailability of phenolic acids = Fenoliske syrer i bygg og havre : biologisk aktivitet og effekt av prosessering og bakteriell fermentering på biotilgjengeligheten av fenoliske syrer
Anastasia Solomonova Hole
Bok Engelsk 2012
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences , 2012
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Engelsk tekst. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2012
|
Emner | Antioxidants
Avena sativa Bioavailability Dietary fibres Vis mer... Dietetic foods
Extrusion Fermentation Grain Health foods Hordeum vulgare Immunology Lactobacillus Mankind Norway Phenolic acids Pigs Probiotics bygg havre korn antioksidant fermentering, gjæring bakterie helsekost biotisk produksjon gris humanernæring |
Dewey | |
ISBN | 9788257510749
|