Forlaget skriver om denne boka:
Denne boken er full av gode råd som vanligvis ikke står i kokebøkene. Tenk deg alle de gode rådene fra mateksperter så vel som fra flere generasjoner mødre og svigermødre samlet mellom to permer. Aldri mer vil majonesen skille seg, eggene koke i stykker, kotelettene krølle seg i pannen eller avokadoen bli misfarget. Aldri mer vil du lure på hvorvidt eggehviter kan fryses, hvordan kniver skal slipes eller hvordan flekker fjernes fra oppvaskbenken. I tillegg har flere av kapitlene enkle oppskrifter på gode retter der tipsene kommer til sin rett.
Denne boken er full av gode råd som vanligvis ikke står i kokebøkene. Tenk deg alle de gode rådene fra mateksperter så vel som fra flere generasjoner mødre og svigermødre samlet mellom to permer. Aldri mer vil majonesen skille seg, eggene koke i stykker, kotelettene krølle seg i pannen eller avokadoen bli misfarget. Aldri mer vil du lure på hvorvidt eggehviter kan fryses, hvordan kniver skal slipes eller hvordan flekker fjernes fra oppvaskbenken. I tillegg har flere av kapitlene enkle oppskrifter på gode retter der tipsene kommer til sin rett.