Råstoffer og produksjon
Hans-Einar Rustøy Hansen Hans-Einar Rustøy Hansen, Rune Johnsen og Odd Roger Rognhaugen
Bok Bokmål 2006 · Lærebok
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Gyldendal , 2006
|
Omfang | 359 s.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Opplysninger | Boka er del av et læreverk som består av: Råstoffer og produksjon ; Hygiene og mikrobiologi ; Kost og livsstil ; Bransje, fag og miljø
|
Emner | Hotell/næring-fag
Produksjon Råstoff Råstoff og produksjon Vis mer... TO
Vintermat baking desserter egg fjørfe grønnsaker jevning kjøtt kraft kunnskapsløftet lv læremidler læreverk metodelære oppskrifter pasta poteter ris sjømat skole supper videregående Lærebøker Restaurant- og matfag(RM) Råvarer Drikkevarer Kokebøker Matlaging Matvarer Matvarer og matlaging - Lærebøker Næringsmiddelproduksjon Næringsmidler Pensumbøker Produ Restaurant- og matfag - Lærebøker Råstoffer Råstofflære Servering råstoffer produksjon råstofflære metodelære oppskrifter jevning supper kraft sjømat kjøtt fjørfe grønnsaker poteter pasta ris egg baking desserter drikkevarer servering læreverk læremidler lærebøker videregående skole kunnskapsløftet |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-05-35659-9(h.). - 978-82-05-35659-7(h.)
|