
Blodtypediettens kokebok
Peter J. D'Adamo
Bok · Bokmål · 2000
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Forl. WEM3 , cop. 2000
|
Omfang | 409 s. : ill.
|
Utgave | 2. utg., ny rev. utg.
|
Opplysninger | 1. utg. 2000. - På omslaget: 4 blodtyper, 4 dietter. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Blood Group Antigens
Cooking Diet kosthold dietter blodtyper kokebøker diettkost ernæring diett blodtypediett dietetikk |
Dewey | |
ISBN | 8292013121
|
ISBN(galt) |
- Høgskolen i Østfold: Biblioteket - Fredrikstad har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Gunnerusbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Grimstad har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Vestfold har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)