The culture of food
Massimo Montanari
Bok · Engelsk · 1994
| Annen tittel | |
|---|---|
| Utgitt | Oxford : Blackwell Publishers , c1994
|
| Omfang | XII, 214 s.
|
| Emner | Europe - Social life and customs
Food habits - Europe Food - History Mattradisjoner seder skikker europa mat historie kulturhistorie sult matkulturer matvaner |
| Geografisk emneord | |
| ISBN | 0631182659
|
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket. Studentbiblioteket Sophus Bugge har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Arkeologisk museum har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)