
Kjøtt og kjøtteknologi
red. Tore Høyem
Bok · Bokmål · 1996
Utgitt | Ås : MATFORSK , 1996
|
---|---|
Omfang | 235 s. : ill.
|
Opplysninger | Omslags- og ryggtittel: Kjøtt & kjøtteknologi. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | kjøtt kjøttindustri næringsmidler ernæring helse forbruk histologi muskler bindevev fysiologi fett oksidasjon proteiner mørhet farge pigmenter hygiene mikroorganismer slakting kjøling frysing varmebehandling salting fermentering røyking pakking emballasje kjøttprodukter utstyr kvalitet kvalitetsstyring analyser lover regler tarmer krydder
|
ISBN | 8290394551
|
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nofima : Biblioteket Ås har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nord universitet: Universitetsbiblioteket i Steinkjer har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Lysholm har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Dorabiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)