Tang og tare


Claudia Seifert
Bok 2016
Utgitt
Cappelen Damm, , 2016
Omfang
183 s. : col. ill.
Opplysninger
Har du tenkt på at Norge har en stor hage langs hele kysten? En hage full av vekster vi sjelden bruker? Sjøens grønnsaker er velsmakende i alle retter, hevder den tyske kokken Claudia Seifert. Tørket rødtang har en ettersmak av mild lakris, og er deilig som snack eller som tilbehør til fisk. Her finner man oppskrifter på alt fra forretter og hovedretter, til gatemat, desserter, smoothies og energidrikker. De tangartene som brukes i boken, finnes alle langs norskekysten. Mange er også å få kjøpt som tørkede produkter. Artene har en kort beskrivelse av kjennetegn og voksested, og er illustrert på fotografier. Boken henvender seg til alle som ønsker å bruke tang og tare i maten. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emner
Dewey
ISBN
9788202509583 : : Nkr 379.00

Bibliotek som har denne