A history of food
Maguelonne Toussaint-Samat
Bok · Engelsk · 1992
| Annen tittel | |
|---|---|
| Utgitt | Malden, Mass. ; Oxford : Blackwell , 1992
|
| Omfang | xix, 801 s. : ill.
|
| Emner | Food supply - History
Food - History Nutrition - Social aspects History Drikke Vis mer... Historisk framstilling
Krydder Mat Matforsyning Produksjon ernæring mat ressurser historie matforsyning matlaging mattradisjoner kulturhistorie føde |
| Dewey | |
| ISBN | 0631177418. - 0631194975
|
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)