Prosesser og produkter i norsk fiskeindustri. 2.
Torbjørn Pedersen
Bok Nynorsk 1997 · Lærebok
Flere språk: Bokmål
Medvirkende | Munch, Karen Marie (illustratør)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Pensumtjeneste , 1997
|
Omfang | 293 s.
|
Utgave | 2. utg., 2. oppl.
|
Opplysninger | I : Tørking, salting, røyking. II : Hermetisering, foredling av lodde, fiskemjøl og fiskeproteinkonsentrat, fiskeoljar og tran, biprodukt.. - Bind 2 omhandler tørking, salting, røyking, hermetisering, fiskemel, fiskeoljer og biprodukter.
|
Emner | Fiskeindustri
Fiskekonservering Fiskekonservering : næringsmiddelindustri Fiskeprodukt Vis mer... Fiskeprodukt : næringsmiddelindustri
Fiskeprodukter - Konservering Fiskeindustri(produksjon) (sosialøkonomi) Fiskeindustri(sosialøkonomi) - Lærebøker Fiskekonservering(næringsmiddelteknologi) - Lærebøker Fiskeprodukt(næringsmiddelteknologi) - Lærebøker fiskeprodukter næringsmiddelteknologi fisketilvirkning |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-00-03683-9(ib) : 430.00
|
Prosesser og produkter i norsk fiskeindustri. Bind 2.
Torbjørn Pedersen
EPUB · Nynorsk · 1989
Digital utgave: Søke-URL
Torbjørn Pedersen
EPUB · Nynorsk · 1989
Digital utgave: Søke-URL