Krokodillen i treet


Ragnar Aalbu
Bok Bokmål 2015 · Bildebok

Oppdaterer

Den lille, røde krokodillen er ute på tur i tåka – krokodillen elsker tåke, og dette er en virkelig tåkete dag! Men plutselig blir han skremt av noe som likner en ulv, og vips så sitter den lille krokodillen høyt oppe i et høyt tre.

Til tross for det enkle og umiddelbare har denne bildeboka et drømmende, allegorisk plan som gjør den mulig å lese som en fortelling om tilhørighet og fremmedgjorthet. Men på det konkrete, jordnære planet handler det mest om å komme seg velberget ut av en knipe.

Utgitt
[Oslo] : Cappelen Damm , 2015
Omfang
[42] s. : kol. ill.
Passer for
Opplysninger
En liten, rød krokodille er ute på tur i tåka. Krokodillen elsker tåke, og dette er en ordentlig tåkete dag. Men plutselig blir han skremt av noe som likner en ulv, og vips så sitter den lille krokodillen høyt oppe i et tre. Denne bildeboka har et drømmende, allegorisk plan som gjør det mulig å lese den som en fortelling om tilhørighet og fremmedgjorthet. Men på det konkrete, jordnære planet handler det mest om å komme seg velberget ut av en knipe. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. . - Alder: 3-11 år . - God, leselig skrift
Emner
Sjanger
Dewey
158.1 . - 597.9
ISBN
978-82-02-48828-4(ib.) : Nkr 259.00

Bibliotek som har denne