
Norsk mat
Lars Barmen
Bok · Bokmål · 2002
Medvirkende | Jalland, Erik (Illustratør)
|
---|---|
Utgitt | [S.l.] : Kagge , 2002
|
Omfang | 160 s. : Illustrert
|
Utgave | 1. utg., 1. oppl.
|
Opplysninger | Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.
|
Emner | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 82-489-0223-4 : 399.00
|
- Frogn bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Fylkesbiblioteket i Akershus, Buskerud og Østfold - Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Hornindal bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Leirfjord bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Lødingen folkebibliotek: Hovedbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nord-Odal bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Sandnes bibliotek: Hovedbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Sel bibliotek: Hovedbiblioteket Otta har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Sirdal folkebibliotek: Hovedbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Stad bibliotek: Hovedbiblioteket Nordfjordeid har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Stord folkebibliotek: Hovudbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Volda folkebibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Øystre Slidre folkebibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)