| |
---|
Utgitt
| |
---|
Omfang
| 2 b. : ill.,port.,faks.,fig.
|
---|
Utgave
| |
---|
Passer for
| |
---|
Opplysninger
| B. 1: 365 s.. - B. 2: 397 s.. - Litteraturliste i B. 2, s. 389-397. - Innhold B. 1: Bonden og ættesamfunnet ; Husene og tunet ; Det gamle og det nye jordbruket ; Åkerbruk i gammel tid ; Februk og forsanking i gammel tid ; Hjemmesysler, håndverk, bygdekunst ; fødsel ; Frieri og bryllup ; Død og likferd. - Innhold B. 2: Flatbrød og brødbaking ; Mat og måltid ; Sammenskuddslag og gilder ; Drikkekar og drikkeskikker ; Årlige festdager ; Tidsregning og primstav ; Drakt ; Folketru ; Visediktning ; Eventyrfortelling
|
---|
Emner
| |
---|
Geografisk emneord
| |
---|
Dewey
| |
---|
ISBN
| 8202033381. - 9788202033385
|
---|