
Food conservation
edited by Astri Riddervold and Andreas Ropeid
Bok · Engelsk · 1988 · Konferansepublikasjoner
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | London : Prospect Books , 1988
|
Omfang | 224 s. : ill.
|
Opplysninger | Undertittel på omslaget: Ethnological studies.
|
Emner | Mat
Matkonservering Næringsmidler matoppbevaring mat etnologi konservering kongresser form matkultur næringsmidler antropologi |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 0907325408 : £ 14.95
|
- Anno Glomdalsmuseet: Biblioteket har 1 av 1 ledig
- Anno Norsk skogmuseum: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nofima : Biblioteket Ås har 1 av 1 ledig
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Dorabiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket. Etnografi har 1 av 1 ledig
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket. Studentbiblioteket Sophus Bugge har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Altabiblioteket har 1 av 1 ledig
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for humaniora har 1 av 1 ledig