Den beste sjømaten fra kalde klare farvann i Norge
Tom Haga, Andreas Høy Knudsen, Knut-Espen Misje ; [ansvarlig redaktør: Lavrans Gjønnes ; oppskrifter: Gastronomisk institutt]
Bok Bokmål 2011 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Gjønnes, Lavrans, (redaktør)
|
---|---|
Utgitt | [Stavanger] : Drivkraft forl. : Gastronomisk institutt , cop. 2011
|
Omfang | 395 s. : ill.
|
Emner | |
Sjanger | Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker . - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788299782074 : Nkr 598.00
|