The influence of thermoformimg method, drawing depth and polymer combinations on packaging material properties and thereby storage stability of selected food products
Marit Kvalvåg Pettersen = Effekt av termoformingsmetode, trekkdybde og polymerkombinasjon på emballasjematerialers egenskaper og holdbarhet av utvalgte næringsmidler / 2004
Bok Engelsk 2004
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Chemistry, Biochemistry and Food Science, Agricultural University of Norway , 2004
|
Omfang | VIII, 103 s. : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - På omslaget: Matforsk. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, Ås, 2004
|
Emner | Biological contamination
Chicken meat Dimensions Equipment performance Vis mer... Fillets
Foods Heat treatment Light Norway Off flavours Oxidation Packaging materials Packaging Polymers Portion packs Soft cheese Storage Technical properties emballasje lagring farge oksygen polymerer næringsmidler interaksjoner permeabilitet lys migrasjon holdbarhet |
Dewey | |
ISBN | 8257505927
|