Effect of diet conditioning on physical and nutritional quality of feed for pigs and chickens
Kari Lundblad = Effekt av kondisjonering på fysisk og ernæringsmessig kvalitet av fôr til gris og kylling / 2009
Bok Engelsk 2009 Kari Kjellerød Lundblad
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences , 2009
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : diagr.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2008
|
Emner | Amino acids
Broiler chickens Diet Digestibility Vis mer... Digestive absorption
Feed processing Feeds Heat treatment Ingredients Norway Nutritive quality Particle size Pellets Piglets Processing quality Proteins Raw materials Starch Temperature Water smågris, grisunge kylling fôr fôrbehandling fordøyeligheternæringskvalitet kvalitet stivelse protein vann aminosyre fôrkvalitet fôromsetning fôrutnyttelse fôrråvare, fôrråstoff fôrteknologi |
Dewey | |
ISBN | 9788257508708
|