Mester i eget kjøkken : teknikker, råvarer, oppskrifter
Jeni Wright og Eric Treuille ; [oversettelse: Bente-Lill Øygard ... [et al.]]
Bok Bokmål 2004 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | [Oslo] : Cappelen , 2004
|
Omfang | 349 s. : ill.
|
Opplysninger | 1. norske utg. 1997 med tittel: Kokekunst for alle. - Over tittelen: Le Cordon bleu
|
Emner | |
Sjanger | Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker . - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Dewey | |
ISBN | 8202233313 : Nkr 329.00
|