
Food from the ocean - Norway's opportunities
edited by: John Grue and Karl A. Almås
Bok · Engelsk · 2013
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Novus , 2013
|
Omfang | 151 s. : ill.
|
Opplysninger | Foredrag fra symposiet "Food from the Ocean - Norway's Opportunities", arrangert av Det norske videnskaps-akademi, Norges tekniske vitenskapsakademi og Forskningsrådet, Oslo 30. jan. 2013
|
Emner | Akvakultur
Algae Aquaculture Bioprospecting Vis mer... Fish
Fisheries Fishery production Fishery products Fishes Fiskeoppdrett Fiskerier Innovation Marine ecology Marine resources Norway Production possibilities Research Resource management Seafoods Shellfish sjømat - Norge fisk fiskeri fiske fangst akvakultur, fiskeoppdrett økologi fiskefangst fiskeriforskning forskning produksjon oppdrettsjømat utvikling |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788270997299
|
- Fiskeridirektoratet: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nord universitet - Universitetsbiblioteket Bodø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Marinbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: Realfagsbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)