Food and culture : a reader
edited by Carole Counihan and Penny Van Esterik
Bok · Engelsk · 2013
| Medvirkende | |
|---|---|
| Utgitt | New York : Routledge , 2013
|
| Omfang | XIV, 631 s. : ill.
|
| Utgave | 3rd ed.
|
| Emner | Food habits
Food - Social aspects matskikker spisevaner mattradisjoner kultur mat matvaner matkultur spiseskikker globalisering matsikkerhet fedme sosiale klasser kosthold |
| Dewey | |
| ISBN | 978-0-415-52103-1. - 978-0-415-52104-8
|
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Lovisenberg diakonale høgskole: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nofima : Biblioteket Tromsø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)