Trygg mat, bransje og arbeidsliv : programområder på vg1/2 restaurant- og matfagene
Anne Momrak-Haugan
Bok · Nynorsk · 2022 · Lærebøker
| Originaltittel | [ Trygg mat, bransje og arbeidsliv .] Norsk
|
|---|---|
| Medvirkende | |
| Omfang | 277 sider : illustrasjoner
|
| Utgave | 1. utgave
|
| Opplysninger | Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen. Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet. Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel) vg2 kokk- og servitørfag vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka
|
| Emner | |
| Sjanger | |
| Besetning | |
| Dewey | |
| ISBN | 9788211046024
|
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Sandsli videregående skole: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Sogndal bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Vestland fylkesbibliotek - vidaregåande skular: Koordinator for felles database har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Vinstra vidaregåande skule: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)