
Food, globalization and sustainability
Peter Oosterveer
Bok · Engelsk · 2012
Utgitt | London : Earthscan , 2012
|
---|---|
Omfang | XIV, 282 s. : fig.
|
Emner | Agriculture
Bærekraftig utvikling Food production Foods Vis mer... Globalisering
Globalization Mat Rettferdig handel Sustainability landbruk, jordbruk globalisering miljøøkonomi bærekraftigutvikling mat[vare], fødevare, næringsmiddel matvarer næringsmidler |
Dewey | |
ISBN | 9781849712606. - 9781849712613
|
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)