Effects of handling on sensory quality of carrots (Daucus carota L.) in relation to chemical parameters
Randi Seljåsen = Effekter av håndtering på sensorisk kvalitet i gulrøtter (Daucus carota L.) i relasjon til kjemiske parametre / 2000
Bok Engelsk 2000
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : Department of Horticulture and Crop Sciences, Agricultural University of Norway , 2000
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : ill.
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk. - Avhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, Ås, 2001. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Carrots
Daucus carota Flavour Handling Vis mer... Harvesting date
Mechanical damage Norway Organoleptic analysis Postharvest decay Storage Terpenoids Varieties gulrøtter smak sensorsk analyse kvalitet lagrong Daucus carota |
Dewey | |
ISBN | 8257504335
|